Vedení – přímořské ozdravné pobyty 2016 HV DUGI OTOK

Hlavní vedoucí  1.2. a 5. turnusu

Gabriela  Vítková

Jmenuji se Gábina Vítková a letos s vámi nebo vašimi dětmi, pojedu na náš oblíbený Dugi otok, jako hlavní vedoucí. V minulých letech jsem do Luky jezdila jako vedoucí a tak velmi dobře vím, jak moc se už teď všichni těšíme.

Z mého profesionálního života mám mnohaletou praxi, mimo jiné s pořádáním pobytů pro rodiny s dětmi a tábory pro děti, věnuji se zejména rodinám s dvojčaty, trojčaty atd., ale i rodinám s více dětmi. Takže jsem mezi malými i většími dětmi jako doma, kde mám dvacetileté syny a čtrnáctiletou dceru.

I letos připravujeme pro děti, společně s oddílovými vedoucími, celopobytovou hru, cvičení, karneval, diskotéky atd. prostě všechno, co k ozdravnému pobytu patří. Našim cílem je, aby si každý našel to své, ukázal, co umí a užil si spoustu zábavy. Hlavně se ale těšte na koupání, sluníčko a odpočinek, zkrátka na krásných 14 dní na úžasném místě se skvělou partou..

Pokud chcete vidět, jak jsme se bavili v minulých letech, podívejte se na deníčky v archivu ozdravných pobytů OZP. Stojí to za to.

Moc se na vás těším, společně se všemi oddílovými vedoucími.

Gábina. 

Gábina foto hv

 

 

Hlavní vedoucí  3. a 4. turnusu

Blanka Zelenková

S dětmi pracuji již od svých raných studentských let. Nejdříve jako trenér sportovní gymnastiky, na sportovních soustředěních a letních táborech  jako praktikantka, oddílová a programová vedoucí, sporťačka a od svých 21 let i jako hlavní vedoucí. Kromě tuzemských táborů jsem organizovala i vlastní sportovně pobytové přímořské akce pro mládež a rodiny s dětmi pod záštitou různých CK. Během roku pracuji jako předškolní a volnočasový pedagog, choreograf a produkční, pravidelně lektoruji, trochu publikuji, spolupracuji na hudebně naučném projektu „Škola písničkou“ a neustále pracuji i s talentovanými  dětmi – především v oblasti pohybu. Stále spolupracuji s Pedf UK, kde jsem vystudovala primární pedagogiku se specializací na Tv.

S CK Kovotour plus jsem začala spolupracovat od r. 2007 díky svým dcerám – nyní „dospělačce a puberťačce“, které na léčebně ozdravných pobytech vyrostly a díky pobytům u moře si své zdravíčko také upevnily. A moje koníčky? Vycházejí z mé práce s dětmi, takže hudba, tanec, sport, výtvarné umění, voda, zahrada a především sehraná rodina.

Organizaci na ozdravných pobytech zvládám s radostí a úsměvem také především díky milým a šikovným lidem, kterých mám kolem sebe stále dost a bez kterých by se tyto pobyty neobešly.  Úspěchy dětí a velká radost z pobytů mě stále utvrzují v tom, že v této práci má smysl pokračovat a je to zřejmě to správné poslání

 

gab